Utskrift, kopi og scanning

Vi skriver ut, kopierer og scanner det du måtte ønske på flere typer papirformat og i flere ulike finisher. Ta kontakt via kontaktskjema eller kom innom oss.

Profilering og messeutstyr

Vi trykker og produserer det meste innen profilering og messeutstyr. Rollups, pressevegger, display, plakater etc. Ta kontakt med oss for mer info.

Oppgaver, rapporter og journaler

Vi har bred erfaring med utskrift av bachelor og masteropgaver, kompendier og doktor avhandlinger. Rapporter og journaler har vi også god erfaring med. Alle våre oppdrag blir behandlet konfidensielt.

Ferdiggjøring og innbinding

Vi ferdiggjør og tilpasser filene dine før trykk, laminerer små- og storformat, stift og fals, innbinding, samt pakking og utsendelse. Ta kontakt, vi utfører de fleste oppgaver.

Grafisk og trykk

Har du kun en skisse og noen tanker og hva du vil ha? Da kan vi ordne grafisk design for deg gjennom vår samarbeidspartner. Det kan for eksempel være utforming av visittkort/brevark, hefter, flyers, folders, plakater etc. Ta kontakt så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg.

Storformat

Vi hjelper deg med utskrift av storformat som rollups, plakater, messevegger etc. Vi kan også hjelpe med design av dette. Send oss en melding, vi hjelper deg gjerne.

Adresse:Christies gate 13 b, 5015 Bergen
Telefon:55961220
Åpningstider:Mandag - Fredag 0900 - 1600

Kontakt oss

[contact-form-7 id=»15″ title=»Kontaktskjema 1″]