Om oss

Kopibutikken har vært en del av Bergen sentrum siden 1980-tallet.
følg oss

I November 2020 overtok Annette Berg bedriften og er klar for å ta vare på både nye og tidligere kunder. Med lang bakgrunn innen grafisk bransje står vi klar for å hjelpe deg med å få dine idéer på trykk.

Møt teamet
Kopibutikken består av et lite, men erfaringsrikt team.
2annette_bilde

Annette Berg

Daglig leder og gledesspreder.
Grafisk designer med laaang erfaring fra grafisk bransje fra både byrå, avis og eiendomsbransjen. Kreativ og løsningsorientert, elsker sjokolade og kjempefornøyde kunder.
Mobil: 959 39 118
Email: annette@kopibutikken.no

 

BB2R1099-2 (2)

Stine Lise Thomsen Sevaldsen

Poteten som gjør det meste.
Har jobbet i Kopibutikken siden 2019 og fullført Bachelorgrad i Kommunikasjonsledelse ved BI sommeren 2021. Tilbringer mye av tiden på trening, men Annette får sjeldent sjokoladen for seg selv. 

noter_piano_pexel
Notatblokk_pexel
pexels-dominika-roseclay-688668
La dine ideér bli virkelighet

Vi har lang erfaring med et bredt spekter av trykksaker. Hva med å gi studentens bachelor- eller masteroppgave i gave til besteforeldre? Skriv ut et digitalt gavekort på fint papir, eller lag en kalender av familiebildene. Tar albumene stor plass? Digitaliser de hos oss og sørg for at minnene blir bevart. 

Digitalisering av dokumenter lønner seg også for arbeidsplassen. Vi har skanner tilgjengelig som digitaliserer de store tegningene for bedriften din. 
Grafisk design før trykk ordner vi også.

Ta kontakt i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg!